moje
nasze - marzenia bez końca
myśli nie zasną
boli
tylko łza pisze skończone
dlaczego
tu - droga szarpana i miga
stop
a serce dalej podrzuca różowe
i błękit gładki
poczekaj
powieki podniesie wir własny
kociaki półsłodkie dziś jeszcze wirują
pazurki czasami
drapią
i kto widzi i czuje