Literatura

szachy z gołębiem (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

podobno coś się zaczyna

brudny pitbull tańczy na szkle

zabawy od dna do dna

ostatnia szansa na cokolwiek

manekin w letniej sukience

 

a kiedy przyjdzie jeżeli przyjdzie

oddech w oddechu

zimne powietrze jak przypływ

podniesie z piasku

wraki które udają życie


wyśmienity 3 głosy
2 osoby ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 26 kwietnia 2020, 11:35
Mocny z przysłaniem !
przysłano: 26 kwietnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca