szachy z gołębiem

Jacek JacoM Michalski

podobno coś się zaczyna

brudny pitbull tańczy na szkle

zabawy od dna do dna

ostatnia szansa na cokolwiek

manekin w letniej sukience

 

a kiedy przyjdzie jeżeli przyjdzie

oddech w oddechu

zimne powietrze jak przypływ

podniesie z piasku

wraki które udają życie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 3 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 26 kwietnia 2020
anonim