hej kapitanie jestem twoją rybką
to ja Nemo
- maleńka
wpływasz do zatoki wraków
nie poznasz siebie dawnej złotej czerwonej szalonej
szczerbinka busoli pokrywa się z muszką
wskazuje biegun, wskakuj
zabiorę cię w podróż
sztormów i nawałnic
nigdy nie obiecywałem
czekałaś w czeluściach skał
na dnie w mroku
nigdy nie zabraniałem
aby ciepłe prądy poniosły
twoje marzenia
nautilus na nas czeka
złap ostatni oddech
pamiętaj miłość jest…
zorzą polarną
nasze cienie tańczą
Potrafię zrobić 30 przysiadów i 20 pompek. Co ty na to?