Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Kontrol1
opowiadanie
opowiadanie
Kontrol1
hokus pokus,
Czary mary;
Wypierdalaj po browary
Lubię
Kontrol1
Wiersz · 29 kwietnia 2020
Konrad Koper
Na wesoło !!
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
marzena
lirycznie :-)
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
Konrad Matysiak
Wolę inne czary: hokus pokus czary mary twoja stara to twój stary !!!
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści