Rozum

Kontrol1

Choć nie zawsze można się domyślić,

Iż co robisz jest zbyt podłe,

czasem choć trochę się domyślisz

I zostajesz z tym co nagłe.

 

Czasem wstaniesz i pomyślisz

lecz gdy inny cię obrzuci

choć wiedziałeś to nie przyznasz

że co tyś pomyślał to on powiedział ci.

 

Kontrol1
Kontrol1
Wiersz · 29 kwietnia 2020
anonim