mój sklep i mój chleb mamrocze
i śpiewa bogata - na niby
babuszka
dzieci - na bok i bieg
za płot
tak, tak - możliwe - tu i teraz
żywa sztuka leci
scena jest - kotary nie trzeba
stół z klasą ręce w ruch i duch
podniesie
święto - przyjdzie jutro
1 maja 2020 r