pomysłowa kieszeń

slavic player

wypady geograficzne tramwajem

po rzadko sklejane statki

oczekiwań w czasach nastoletniego

żeglowania nim przed kompem

w trakcie zasiedzenia powrotnego

odbijanie od brzegów baru poprzez

zamienianie miejsca na nowożytną

tawernę w której narady

po wyciągnięciu z pomysłowej kieszeni

mapy jego kontynentu

slavic player
slavic player
Wiersz · 1 maja 2020
anonim