Literatura

*** (nie wybieram się na ...) (wiersz)

Konrad Matysiak

Człowiek z telewizora:
stańcie ze mną
spętani kieratem 
bracia i siostry
w wierze i nie 
 
splątani
razem
korespondencyjnie 
 
ukręcimy łeb ptaszynie 
biel skąpie się w czerwieni
                           ... pora na reklamy.

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 1 maja 2020, 17:29
na czasie...
przysłano: 1 maja 2020 (historia)

Inne teksty autora

KUA KIDYŚ TO BYO
Konrad Matysiak
BDSM
Silas
O drugiej...
Silas
senna wyprawa
T.Colt
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca