"bestseller"

Robert noszczyk

stop...

znów ten cholerny spazm w piersi zabrał w zadąsanie

co po mnie zostanie 

tych książek parę...

i ta niedokończona 

prawdziwa

co piąty może przekartkuje

sztachnie się nowości smakiem

tyle...

 

 

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 2 maja 2020
anonim