i żyj z radością...

Irena Świerżyńska

czasami tylko posłucham

lub natychmiast odrzucam

 

to nie mój świat

och - nie

 

kto winny

geny nauka czy koło nadprute

nie było komu naprawić

 

nie lubi

nie czuje

nie widzi

pędzi na oślep kaleczy

 

i  blizna koła nie zmieści

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 3 maja 2020
anonim