wyspa szczęścia
w cieniu skoki w bok i ciernie w duszy
tyle bólu
tyle razy
odejdź i masz siedzieć cicho
ściany głuche
dziecię w kącie traumy znosi
przerażone
niepojęte
zostawione samo sobie
i nikt - nic nie wie
rosło
rośnie
środek kipi głowa szumi
survivors - w sierocińcu
za murami
kto podniesie
taca pełna talerz syty
a - dziś - słyszy
co się z tobą dzieje