Na marsie

Konrad Koper

widzieliśmy rzeki, twarz…

Chcieliśmy w pustkowie tchnąć pierwiastek ludzki.

Niestety łudziliśmy się !

Może, jednak odkryjemy bakterie i zyskamy ducha.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 maja 2020
anonim
  • marzena
    Masz rację to bakterie tworzą system ochronny organizmu, a my się tak wyjaławiamy i dezynfekujemy...ale rząd każe nosić maseczki

    · Zgłoś · 4 lata