mały głód

Yaro

opiekam myśli
słowa jak tosty nadziewam

 

wcinam łakomy wiedzy
głodny nie myślę

 

toster stygnie

 

na patelni marzenia
w naleśniki zmieniam

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 6 maja 2020
anonim