kapelusz

Jacek JacoM Michalski

trzeba nadłożyć modlitwę

dla ojców dla matek

wiadukt zapewnia głowie

betonową ochronę  przed nocą 

ławka z krawężnika

kaznodzieja stoi na oponie

nawraca wywyższony przez gumę

kruk i szczur czekają na arkę

 

ktoś zadał pytanie

deszcz jest odpowiedzią

studzienki kanalizacyjne zabiorą

łzy z mydłem

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 7 maja 2020
anonim
Usunięto 3 komentarze