Szalony wiersz

Konrad Koper

Żeby zastawić ślad,

nie trzeba być geniuszem,

czy wyczyn dokonać .

 

Można wrzucić monetę do studzienki kanalizacyjnej albo włożyć w szparę,

ktoś znajdzie ją i się zastanowi.

Jeszcze lepszym pomysłem jest zostawić skarb :

z imieniem, nazwiskiem, fotografią…

 

Można też napisać dziennik i zastawić na strychu…

 

Dobrym pomysłem jest zrobić coś szalonego.

                                      *

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 maja 2020
anonim
  • marzena
    Konrad zaczynam wierzyć w Twoje słowa, masz naprawdę wspaniale pomysły.
    Na tym polega życie, na szaleństwie w jego najbardziej szalonym wymiarze, wtedy czujemy jego smak, ma wartość...nie mogę napisać jakie mam pomysły, bo mnie wsadzą...obiecałam że zmądrzeję, tylko nie wiem kiedy? :-))))

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Konrad napisz coś, proszę...już nie mogę patrzeć na moje teksty :))

    · Zgłoś · 4 lata
Usunięto 1 komentarz