przywiozłaś przewiązane wstążką
pudełko belgijskich czekoladek
położyłaś na stole
ugiął się
pod niespodziewanym
ciężarem
błysnęły nożyczki
przecięłaś
nasze życie
na pół
jeszcze przez chwilę smakowało
jak Cote d`Or...
a może Leonidas
może warto cieszyć się chwilą :-)
W galerii dominikańskiej był, a może jest nadal sklepik z czekoladą i truflami najlepsze śmietankowe, mam miłe wspomnienia związane z tym miejscem. :-)
to te czekoladki, jednak nie taki słodki ten biznes...szkoda
Ala poczęstuj się, widać że masz ochotę :-))