bla bla bla

Jacek JacoM Michalski

jesteśmy w sekundach

ułamkach mnożonych przez zera

gdzie nic jest większe od wszystkiego

chcemy nie chcąc

 

muzyka gra

nie da się dogonić pociągu do Jarocina

miłość bez miłości zza szkła

to nawet jest śmieszne

wybacz to czego nie zrobiłem

 

jakkolwiek by tego nie nazwać

umieram

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 12 maja 2020
anonim
  • marzena
    bla bla bla :) do miłego bla bla bla:) to piosenka?

    · Zgłoś · 4 lata
  • Haniabe-be
    To nawet jest śmieszne
    Jakkolwiek by tego nie nazwać
    Żałosne tchórzostwo, pisdzielstwo?
    Po prostu- kurestwo?
    Trudno wybaczyć sobie to co (z)robiłam

    · Zgłoś · 4 lata