Duch 1

Konrad Koper

Gdy zdarzyło się traumatyczne zdarzenie,

w ogrodzie zamkowym było chłodno, ponuro

i unosiła się gęsta mgła.

 

Ściany zamku nagrały tragedię i nastrój.

Gdy on się powtarza, zjawa ożywa.

Często scena powielana jest parokrotnie…

 

Jest więcej odmian duchów.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 13 maja 2020
anonim
  • marzena
    To my jesteśmy pożywką dla demonów, czerpią siłę z naszego strachu.
    /Jest więcej odmian duchów./ tak są jeszcze dobre duszki, takie bialutkie i mięciutkie, opowiadają bajki na dobranoc :) nie strasz mnie więcej!

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Kiedy wstawisz swoje zdjęcie?
    Bo zaczynam wierzyć, że jesteś duchem :))

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena