Poupadani

Grzesiek z nick-ąd

Nie mogę więcej dać niż mam, granatowe serce po bliznach, a w samym środku serca łza, do której tak ciężko się przyznać. Jest sen, ty jedna wiesz, że jest, który się nie chce nam uczynić... A zaraz przed nim słowa grzech, a zaraz po nim wszyscy winni. Nie mogę więcej wziąć niż mam, i durne serce się nie przyzna, że w naszych przedawnionych snach granowa przebłyskuje siwizna.
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 13 maja 2020
anonim
  • marzena
    Dziś nieporadne słowa twoje, tak wielką dają mi nadzieję
    suche mam usta choć źródło blisko, lecz wiatr nie wieje
    nie szukam przygód, może gdzieś w świecie
    istnieje dusza, która mi powie - przyjdź moje Kwiecie :)

    · Zgłoś · 4 lata