mój świat na nowo

Yaro

 

zamknięty świat

w kawiarni cztery ściany

klimat dla ciebie utrzymany

 

po schodach nadchodzi

w butach bordowych

zaklęty w nich czas

ile kroków dzieli nas

 

blisko nam ku sobie

w tańcu stykają się policzki

mijamy się ocierając raz po raz

 

po schodach nadchodzi

w butach bordowych

zaklęty w nich czas

ile kroków dzieli nas

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 13 maja 2020
anonim