nie chce wracać

Irena Świerżyńska

świat pełen gwiazd na górze

na dole

na ściance

 

druga strona lustra pusta

gdzieś

lata dobro szacunek i klasa

 

i czas  

żyj na wariata

 

15 maj 2020 r

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 15 maja 2020
anonim
  • Ir
    "tyle tu gwiazd

    na górze

    na dole i tyle kwiatów na topie"................................
    ...............na górze róże na dole fiołki....................ot, tak mi się skojarzyła ta strofa.

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • Irena   Świerżyńska
    Tak - tylko kultura była, a sztuki zostały.

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    :) a można tak szaleć? można?

    · Zgłoś · 4 lata temu