biegłam z końca świata do ciebie
po drodze dźwigaj i służ
przeniosłam
jasność - tli się w kącie
rozkwitły marzenia i róże w wazonie
i oczy piwne
a - lustro światło odbija pokaże
szminką pisane
jesteś - ważna
od dziś
te dwa słowa serce zapisze
i niebo zapyta
gdzie - byłaś....