...a życie dopisze ciąg dalszy

Irena Świerżyńska

kiedyś  -  wiatr żagle poruszy

bez maski 

 

przyjdzie dziewczyna w obłokach

krok skoczny figurę przyniesie

pamiętasz talię osy

 

obraz

zostanie w pamięci

on czeka  z błyskiem  w oku i ona

tańczy

 

i pachnie smaczne śniadanie

a życie...

 

a - życie dopisze ciąg dalszy

                 

 

   16 maj 2020 r

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 16 maja 2020
anonim