kiedyś - wiatr żagle poruszy
bez maski
przyjdzie dziewczyna w obłokach
krok skoczny figurę przyniesie
pamiętasz talię osy
obraz
zostanie w pamięci
on czeka z błyskiem w oku i ona
tańczy
i pachnie smaczne śniadanie
a życie...
a - życie dopisze ciąg dalszy
16 maj 2020 r