Literatura

Leia Display System of Princess (wiersz)

Marzena

pierwszy opatrunek robię
niedokładnie
bandaże zwijają wzrok
wbity w otwarte rany


pomiędzy jałowe gazy wkładasz
dobre rady tak niepotrzebne
kiedy łzy płyną z twoich oczu

spokojnie naklejam plastry
nie wstaniesz dziś ani jutro
istniejemy jak laminarne hologramy


bardzo chcę nie wiedzieć
zadajesz tysiące pytań

nie wiem dlaczego zostałam
sanitariuszką
mój mały żołnierzu
nie każda bitwa to
zacięta walka

piszę o tobie
aby nie zapomnieć
przynieść lepsze kwiaty
może
żółte begonie


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
laura 18 maja 2020, 12:25
e tam, pitu pitu.
chaos to jest to . podpalamy budynki , wywalamy tramwaje. wykolejamy pociągi.
a nie jakieś tam pitu pitu przy ciasteczku i kawusi . czujemy że żyjemy.
laura 18 maja 2020, 12:27
systemy też odemnie ściągasz :))) no idobrze ! popieram.
marzena
marzena 18 maja 2020, 12:28
dobra, poświęcasz się dla idei, mogą cię wsadzić, możesz zginąć, chyba chcesz aby ktoś o tobie pamiętał?
jakie kwiatki lubisz?
laura 18 maja 2020, 12:32
najbardziej kaktusy, które przypominają kwiat lotosu. sukulenty kolorowe :)
jaka idea ? jaka pamięć ? leję nato :)))
marzena
marzena 18 maja 2020, 13:53
youtu.be/UyaZmFGyuMg
kur...a mieli dawać kredyty dla firm, śmiechu warte, tylko odrzucają wnioski, a ludzie czekają na wypłaty, faktycznie można się zagotować!!!!!!!!!!!!!!!!!

mój mały żołnierzu
nie każda bitwa to
zacięta walka

tak, siedzimy cicho jak myszy pod miotłą :)
laura 18 maja 2020, 22:25
o mateńko, co za naiwny dziadek . tylko jak będziesz rzucała i demolowała to
musisz mieć destrukcje w sercu , a nie jakieś marzenia o lepszym jutrze dla wszystkich
i którejś ze stron że to ci dobzi. rzucaj daleko niech płonie !
przysłano: 18 maja 2020 (historia)

Inne teksty autora

może dzisiaj
marzena
M
marzena
linie papilarne
marzena
Mendoza
marzena
jaskółki c.d.
marzena
Jaskółki
marzena
– mein schatz
marzena
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca