sekundnik

Jacek JacoM Michalski

na złe pytania dobre odpowiedzi

jestem śmiertelny

dłonie w ogrodzie i spojrzenia dzieci

ćmy zasłaniają słońce  

 

wezmę od ziemi ciepły głos

wilgotny jak przerzucona skiba

 

amen

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 18 maja 2020
anonim