kij ma zawsze końce dwa

Irena Świerżyńska

szumowiny zawsze były

tylko z której strony

 

pianka słodka  - niebo w gębie

duch obłokiem tkany

 

czy wir -  za potrzebą

 

i po radości

bez szansy do zmiany

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 19 maja 2020
anonim