co zrobić z tą miłością
zostawić w rynnie
może spłynie
brak jej aksamitu
łata na pękniętej dętce
śmieszna
zabawnie wiruje z karuzelą
potem wymiotuje taka
pełna radości aż pęka
szwy puszczają
złap ją
wiem
stare drzewa mają długie
korzenie
nie może usiedzieć
na miejscu
jeden powiedział
iluzja może...
mówią niedowidzi
zwątpiła jak wszyscy
gra w chowanego
wracam na chodnik
do kałuż
bosych stóp
zanurzonych w mokrych
ulicach miasta
które zwą mirażem wież
zerwałeś tysiące róż
na moment świat zniknął
w deszczu
3 grosze :))) nawet naburmuszona ! nawet lepiej . no co za dziadek :) potrzebuje specjalnego zaproszenie w starym stylu, skaranie haha
no co, za dziadek :)))