ten co posunął się za daleko w moim śnie
był błyskawicą widzianą nawet gdy zgasła
dawno zabił moją duszę
mój znajomy zna sposoby na anioły
wciągnie takiego do bramy
rękę wsadzi pod pióra i ustawi twarzą do ściany
poleci nie raz za jego sprawą do nieba
dlatego mówię wznieście się - Parnas czeka
albo spadajcie bo w realu ktoś wam
w aureolę trzaśnie
i przemaluje tę niebiańską pewność
byście nie strzępili się w komentarzach
jak czarty
,,mój znajomy zna sposoby na anioły
wciągnie takiego do bramy
rękę wsadzi pod pióra i ustawi twarzą do ściany"
przepraszam, napadło mnie na Miłość bez lęku i podróż, chyba ostatnią, nie mam kasy na paliwo, nie wiem może na stopa :)) jeszcze raz przepraszam :))