Czy jestem ?

Konrad Koper

Jestem nieśmiały i ubrałem się na szaro.

 

Jest bezgwiezdna noc.

Księżyc zza chmur niezdecydowanie spogląda.

 

W mętnej wodzie niknie moje odbicie.

Zwątpiłem przez chwilę w swoje istnienie.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 maja 2020
anonim
  • Jacek JacoM Michalski
    jestem nieśmiały i szary

    bezgwiezdna noc
    niezdecydowany księżyc spogląda
    zza chmur

    niknę w mętnej wodzie
    zwątpiłem przez chwilę w istnienie



    po mojemu ;-) za bardzo dopowiadasz

    · Zgłoś · 4 lata
  • Konrad Koper
    Dziękuje bardzo- wyciągam wnioski...
    Mistrzu !!

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    Jesteś aniołem zapomniałeś :)) wiem, że jest demokracja i każdy pisze co chce, jednak
    proszę Cię nie znikaj w tej mętnej wodzie, bo tak naprawdę zależy mi na Tobie:)))
    wybacz szczerość, ale nakręciły mnie wiersze o zbawieniu i już nie mogę :)))) pisać,
    przyznam że wierzę w Boga ale nie jestem maniaczką chyba raczej diabłem :))

    · Zgłoś · 4 lata