Wniebowstąpienie

Ela Kwiecińska

Wniebowstąpienie

to dzień pożegnań

dzień, gdy coś się kończy

i coś się zaczyna

Czekajcie

Pan przyjdzie

nie traćcie nadziei

ale wszystko już będzie inaczej

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 24 maja 2020
anonim