Anioły

Ewa Kaczmarczyk

Anioły
one
zawsze blisko są

tam w górach
tam nad morzem
tam w lesie
tam w niebie

zawsze pokorne
zawsze w zapomnieniu odnajdą sens
zawsze z taktem muzyki stawiają pierwsze kroki
zawsze przy tobie

czasami zapominasz o nich
czasami są zmęczone
czasami opadają z sił
tak normalnie tak jak ty

Ewa Kaczmarczyk
Ewa Kaczmarczyk
Wiersz · 24 maja 2020
anonim
  • Mithril
    ...eeetam

    · Zgłoś · 4 lata
  • poldi75
    są i to jest najważniejsze, one nie zapominają o sobie, one czasami pobrudzą sobie skrzydła i głupieją, zapominając o bożym świecie, na szczęście nauczyły się używać domestosu

    · Zgłoś · 4 lata