ścieżka

Jacek JacoM Michalski

jest dobrze

Mike wraca na ring

jak ja do rzeki

drzewa są bardziej znajome

życie kapie z kroplówki

inkasent nie puka do drzwi

pewnie wejdzie nieproszony

 

muzyka brzmi kompletnie

jakbym odzyskał słuch

mam chwilę w chwili

smakuje pełnią

 

pora wejść w nurt

nie ma nikogo za plecami

nie musi być

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 25 maja 2020
anonim
  • marzena
    nie wierz nigdy poetom
    istnieją tylko siebie :)
    ach ten cudowny egoizm
    nie ma nikogo za plecami

    nie musi być :)) to prawda:)

    · Zgłoś · 4 lata