zakończenie od zawsze jest łatwe
już nie masz nic do ukrycia
kłębek rozwinie się sam
zgubił tropy z domu do życia
stoczył się tam gdzie nie trzeba
i miejsce samotnie ogrzeje i burek
ogonem przytuli
i król też tam bywał
piechotą
być może - to tylko sen
czy dach dziurawy
i tu widać niebo