izolacja

Jacek JacoM Michalski

światło jest celem dla ślepców

nadwzroczni szukają ciemności

więcej i mniej dokądkolwiek

drzwi są granicą

 

bawię się dobrze

nie muszę być prawdziwy

opowieści wycinają w wacie

pomnik jak stan nad stany

 

dzieci zeszły z karuzeli

kręcą się puste miejsca

mam nadmiar słów

do wszystkich nieobecnych

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 28 maja 2020
anonim
  • Mithril
    ...to właściwie, jak wyalienowanie, jak składanie ofiary z ewokacji między świtem, a zmierzchem, bo sen i tak jest nieprzewidywalny

    · Zgłoś · 4 lata