Literatura

oboje poza czasem (wiersz)

Andrzej Feret

oboje poza czasem

 

tak, zakochałem się na amen

tak niewiele tak niewiele chcąc,

cały projekt whisky wypijałem

jakaś mała, jakaś mała rzecz?

 

zakochałem się nie w whisky

cóż strasznego czasem czarny frak

jeśli wino to wytrawne pić

czasem, smoking czasem ku… mać

 

zakochałem się w twój konkretny plan

miałaś oczy, a że nogi brać

w ten, że projekt zakochałem się na

śmierć – zakochałem się – jak to dobrze wiesz

 

bo zakochałem się na śmierć ….

 

28 maja, 2020

Andrzej Feret

 

 

 


przysłano: 28 maja 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca