Literatura

tytuły są zbędne (wiersz)

K.Dorosiński

Ości, kości, kręgosłupy i nic więcej. 

 

Jeśli wierzyć w istnienie podstawowych praw fizyki,

to bolączki duszy zawsze znajdą czas by mieć przestrzeń

w moim życiu. Cokolwiek. Zbyt zimno, zbyt ciepło, spóźniony pociąg,

odwołany rejs do Włoch, nietrafiony kupon i zdechły pies. 

Panteon zdarzeń. Cisza przed burzą smakuje najlepiej.

Można dać wiarę wszystkiemu co nas otacza albo trwać w niespełnieniu. 

 

Spójrz kochanie, to maj kołysze drzewami. 

 


wyśmienity 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 30 maja 2020, 08:59
:) pisz dalej, to jest piękne...
przysłano: 29 maja 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca