marzenia senne,
pragnienia seksualne,
własny obraz psychologiczny,
prawdy nas dotyczące
i czasem cel…
Boimy przejrzeć się w „lustrze”.
marzenia senne,
pragnienia seksualne,
własny obraz psychologiczny,
prawdy nas dotyczące
i czasem cel…
Boimy przejrzeć się w „lustrze”.
nie jest nocą
boimy się nocy
nie jest dniem
marzenia istnieją
tylko w śnie
pragniemy dotyku
połączenia ciał
wzajemnie
nieskończoną liczbą
nie potrafimy
zobaczyć pragnień
w lustrze nie ma odbicia
to my niewidzialni
zatopieni
boimy się siebie
własnych ran
a kogo? idę sprawdzić :)