Przybądź Duchu Stworzycielu

Ela Kwiecińska

Przybądź Duchu Stworzycielu

przyjdź z majowym wiatrem

Pięćdziesiątnicy

Niechaj Twym Boskim Ogniem

rozpali się w nas

nadzieja

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 31 maja 2020