z widokiem na niebo

Irena Świerżyńska

och  -  widzę i  czuję

 

głowa nie tylko na pokaz i serce

pełne tęsknoty

więc -  czemu

łapiesz powietrze do życia

 

ale - zaraz zaczekaj

powoli

a - może szybko coś znajdę

wywiercę

i jest dziura w brzuchu

 

i ach

już  się cieszę

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 1 czerwca 2020
anonim