wiek dwudziesty pierwszy kwitnie
tak myśli świat cały
a - tu czasem pałac ciemny
takt myślenia
mały
prawo
wielkie
wyćwiczone i posady na świeczniku
a - zapytaj
kto to żona i co znaczą słowa
moja
moje bliskie
myślę
myślę - wysoki sądzie
myśli krzywe
niepojęte
ugrzęzły w kurniku