świętość jest w bezczynności
ziemia zawsze porusza stopy
ikony budują labirynt
ślepiec nikogo nie udaje
nie widzi jak go widzą
gałęzie otworzą każde niebo
plecy oparte o drzewo
znajdą prostotę
być niewidzialnym jak powietrze
bez piętna twarzy
strachu który mieszka w jelitach
że pomylą nas z kimś innym
albo do ust przyszyją metkę
Naiwność to czyste uczucie, dzieci są takie naiwnie cudowne, wierzą w bajki :)