dramatycznie rozchodzą się ścieżki w porannej mgle
życie to kwestia wyborów - tych wielkich, małych , swoich albo wymyślonych
każda chwila jest wyborem i całe życie jest wyborem
najfajniejszy jest wybór, co by tu ugotować na obiad, jeśli oczywiście jest taki wybór
dziewczyny chcą wybierać chłopców zawsze z miłości, chcą wyjść za mąż z miłości ale bogato
pilot tv to wyborcza maszyneria, zaś klikanie w necie to już wyborcza perwersja
zakupy - wyborcza męczarnia, zwłaszcza w galerii z córką nastolatką
wolnością jest możliwość wyboru, czy brak potrzeby wyboru
sięgnąłeś człowiecze po jabłko zakazane, a mogłeś go nie zrywać
czasami jeden zły wybór ma konsekwencje na zawsze