Che guevara gra w karty
z jakimś papieżem
skąd on go zna
ja nie znam go wcale
może to Borgia
trucizna jest kluczem
jak bat na gołej dupie
tańczą markietanki czy zakonnice
chuj z tym
panie i panowie zmieniajmy świat
gdy zdechły ziemniaki
angole uszczuplali Irlandczyków
nauka nie poszła w las
nie minęło sto lat a wujaszek Iosif
odchudzał Ukraińców
dieta jest najważniejsza
świat światem lepszy inaczej
w małych chatkach mieszka szczęście
trzymajmy się własnych miejsc
może unikniemy pandemii
albo globalnego ocieplenia
jeden pies
to zabieram :-)