Literatura

Takie moje kurde mol (wiersz)

Cytra

żebyś mi tylko nie umarł ze śmiechu
ten twój śmiech nie był przypadkowy
ale przypadkiem 
wypalił mi dziurę na honorze
jak kwas azotowy
powinieneś pamiętać że mam swoje zasady

 

wczoraj niebo było jak grzechotka zwiastująca burzę
było brzydko ale jakoś wyszliśmy z tego cało
a teraz wytłumacz
czego mam szukać we wnętrzu
czy ty u siebie znalazłeś coś wartościowego?


znalazłeś ślepy los?
można szczęście
lub obojętność ph siedem
ja tylko chcę osiągnąć efekt cieplarniany

 

O Mg!!! to nie wiersz - to taki "che che chemiczny żart"
nie mam ci nic do zarzucenia 
po co ta kwaśna mina
zamiast czadzić i kadzić śmiejemy się razem

 

kurde mol - no już śmiej się! 
tylko nie umieraj ze śmiechu

 


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 7 czerwca 2020, 17:35
w kobietach jest moc, zawsze to wiedziałam :-)
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 7 czerwca 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca