szpachla

Jacek JacoM Michalski

przechodzone dziwki z wrzodami na dupie

potrzebują tramalu żeby złapać pion

wcześniej czy później tańczą z pijanym bokserem

wtedy piękno zmienia swoje oblicze

Bukowski mówił że dno kieliszka wygładza zmarszczki

trzeba spierdalać zanim dzień wstanie

światło słoneczne przywraca takie wampiry do życia

najlepszy sposób nie pić albo nie trzeźwieć

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 7 czerwca 2020
anonim
Usunięto 2 komentarze