fotel jest wszechświatem
wyścigi mrówek
dostawca pizzy zwiastuje
jeszcze jeden dzień
ściany mówią najwięcej
sąsiadka znikąd goli pachy
wizjer odsłania brak tajemnic
okno to aż okno
świeczniki czekają na kandydatów
własny sos jest luksusem
sztanca wycina mistrzów
wiedzą wszystko o wszystkich
są jakkolwiek tacy sami
przez wszystkie pokoje
uwspólnia się samotność
ktoś z kimś ucieka
od nikogo do nikogo
słuchawki otwierają muzykę
naprawdę