i dziś pukam

Irena Świerżyńska

chodziliśmy razem

te  same tory

ty tu - a ja z drugiej strony   

 

nie było granicy 

od zawsze otwarte myśli 

 

wiemy - jak zaprosić 

dzień dobry

 

ale - ale

 

czasami trzeba kamień wyrzucić 

już - lżej

 

i do widzenia

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 9 czerwca 2020
anonim