szukam wspomnień szukam ciebie

Yaro

spokojni i uśmiechnięci
zanurzymy się bieli
słońce purpurowe zanurzy się w toni

 

na horyzoncie
morze odsłoni ślady wspomnień
po których będę szukał drogi do serca

 

podzielisz się ze mną chlebem

na zgodę za pokój


wytrwale podążam
krok za krokiem w stronę światła

w stronę tu za morzem


może czekasz tam na mnie
poczuć chcę na piersi twój oddech

 

było namiętnie do chwili gdy

zabrałaś mi cząstkę siebie


nie obejrzałaś się nie kiwnęłaś palcem
zostałem bez celu

sam na zawsze

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 czerwca 2020
anonim
  • Yaro
    dziękuję

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    to piosenka, świetna...

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • marzena
    ból, bolesny, bolący, samotny, maruda, wygłodniały i kiepski romantyk:)
    ale słodki jak miód, miękki jak watka, marzenie kobiet, które na portalach szukają poezji, sorry przyjaciółek albo przyjaciół...a było masło do chleba? :)

    · Zgłoś · 4 lata temu